Zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021
10:00 tot 17:00 uur Lange Voorhout Den Haag

Al meer dan 25 jaar een begrip in Koninklijk Den Haag!

   

De Haagsche Kunst- en Antiekdagen, met zijn 40.000 bezoekers, is één van de meest karakteristieke evenementen in Koninklijk Den Haag. Op het prachtige Lange Voorhout kunnen liefhebbers van de schone kunsten en iedereen die geïnteresseerd is in antiquiteiten, oude boeken, oude prenten en cultuur hun hart ophalen langs de 185 stands. Maar ook de Denneweg en het Noordeinde zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Diverse galeries en bedrijven hebben speciale activiteiten, workshops, lezingen en presentaties gedurende dit weekend. Tevens organiseren wij ieder jaar diverse gratis activiteiten voor de bezoekers op en rondom het Lange Voorhout.
Bij ons kunnen zowel particulieren als handaleren een kraam boeken. De kosten voor een marktkraam bedragen:

Zaterdagplaatsen, 28 augustus 2021

Op zaterdag staan de stands op het korte en lange gedeelte van het Lange Voorhout. 

Het korte gedeelte bestaat uit:
De ruimte vanaf het Pleintje voor het Escher Museum tot aan het standbeeld voor de Amerikaanse Ambasaase. 
De ruimte waar op zondag de reguliere Antiekmarkt staat, het zogenaamde middenstuk en de ruimte voor Bodega de Posthoorn.

Het lange gedeelte bestaat uit:
Het gedeelte tussen de bomen vanaf Hotel des Indes tot aan de Pulchri studio. Tot aan het gedeelte waar de secundaire wegen weer bij de hoofdwegen komen. Op alle plaatsen staan de kramen voor de bomen en kunt u uw auto op de straat parkeren. Op het korte gedeelte kunt u de auto ook achter de kraam kwijt. 

Een enkele kraam kost op zaterdag € 70,- exclusief BTW 

Weekendplaatsen, zaterdag 28 augustus zondag 29 augustus 2021

Een enkele kraam gedurende een geheel weekend kost (voor 2 dagen) € 140,- exclusief BTW
Op zondag kunnen er geen plaatsen ingevuld worden op de plek waar de reguliere Antiekmarkt staat.

Omschrijving van de stands:
Een stand omvat een marktkraam van 4 meter. Het tafelblad is 4 meter lang en 1.20 meter diep. Tevens beschikt de kraam over een dak.

Tarieven extra materialen (in te huren en te reserveren op basis van beschikbaarheid), de genoemde prijzen zijn per dag en exclusief BTW.
Extra lat, schraag, plank € 2,50
Achterzeil € 7,50
Extra tafel € 15,- (indien mogelijk, niet iedere kraam kan een extra tafel kwijt)
Klapstoel € 4,- (borg € 25,-)

Stroom:
Stroom op korte gedeelte van het Lange Voorhout is individueel te gebruiken via het aanmaken van een account op internet en het installeren van een app op uw telefoon. We leggen u graag deze werkwijze uit als u gebruik wenst te maken van stroom. Op het Lange gedeelte zijn de stroomkosten op aanvraag. 

Aandachtspunten:
Het niet mogelijk alleen voor zondag te boeken. Dit om de mensen, die het gehele weekend willen staan, de voorkeur te geven. De zaterdag is wel apart te boeken. Op  zaterdag zijn er namelijk veel meer plaatsen beschikbaar dan op zondag. Op zondag zijn er slechts 80 extra plaatsen, naast de reguliere Antiekmarkt, beschikbaar, dus wees er snel bij voor deze plaatsen. Indien u op zaterdag niet komt opdagen en u heeft een weekendplaats geboekt dan vervalt automatisch uw recht voor uw zondagplek. Op zaterdagmiddag stellen wij de wachtlijst in werkingen vullen dan uw kraam op. Ook restitutie is dan niet mogelijk.

De indeling van de markt gaat op basis van volgorde van binnenkomst. U kunt een voorkeursplek opgeven, maar wij kunnen deze niet garanderen. Hoekplaatsen worden niet als voorkeur uitgegeven. Wilt u gegarandeerd zijn van een voorkeur dan kunt u deze bijboeken voor € 5,- per kraam, per dag. 
Na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving pas definitief.  Indien u niet voor de uiterste betaaldatum betaalt kunnen wij uw deelname niet garanderen.

Voor alle overige spelregels verwijzen wij u graag naar deze site.  

Alle genoemde prijzen voor materialen zijn exclusief 21% BTW.

Inschrijven kan via Marktland Evenementen BV 
Naaldwijkseweg 2, 2291 PA Wateringen. Tel. 0174-22.55.01

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:00 uur. 
Alleen tijdens een evenement wordt onze vaste lijn doorgeschakeld en zijn wij ook in het weekend bereikbaar. 

www.marktland.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.rktland.nlProgramma

Het programma voor editie 2021

Lees meer

Brochure

Editie 2021

Lees meer

Route

Route & parkeermogelijkheden

Lees meer