Zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019
10:00 tot 17:00 uur Lange Voorhout Den Haag

Al meer dan 25 jaar een begrip in Koninklijk Den Haag!

Antiek-, Curiosa-, Boeken- en Kunstmarkt
Dit jaar zijn er meer deelnemers dan ooit op het Lange Voorhout! De circa 185 stands gevuld met Antiek, Boeken, Beeldhouwkunst, Brocante, Curiosa, Keramiek, Kunst en Vintage staan verdeeld over het gehele evenemententerrein vanaf de Amerikaanse Ambassade tot aan de Kloosterkerk. De deelnemers komen zowel uit Nederland als uit het buitenland en hebben een divers aanbod voor elk gewenst budget.

Informatiestand en toiletten op het middenplein
Bij de informatiestand op het middenplein van het Lange Voorhout vindt u alles wat u wilt weten over de Haagsche Kunst- en Antiekdagen. Naast de informatiestand kunt u de toiletten vinden.

Horecagelegenheden
Er zijn diverse horecagelegeheden aanwezig op het evenemententerrein. 

Boekenmuur van Cees de Vos 
20.000 boeken gerangschikt in houten kistjes en in speelse opstelling neergezet, dat is de boekenmuur van Cees de Vos. Bij deze boekenmuur van ± 25 meter is voor iedere boekenliefhebber wel iets te vinden.

Verkade Albums
Dit jaar zal Anton Siedsma het gehele weekend aanwezig zijn met zijn Verkade Albums. Ook heeft Anton Siedsma een mooie collectie Schoolplaten en veel Aap-Noot-Mies spullen.

Zandsculpturen voor museum Escher
De organisatie van dit Zandsculpturen festival heeft drie bekende kunstenaars uitgenodigd om deze mooie sculpturen te maken. Onder andere de wereldkampioen van 2018: Engeland. De kunstwerken hebben een verwijzing naar het culturele aanbod van Den Haag. 

Op onze nieuwspagina staat de laatste actuele informatie van onze standhouders 

 

 
 

 

 

 

 

 

Programma

Het programma voor editie 2019

Lees meer

Brochure

Editie 2018/2019

Lees meer

Route

Route & parkeermogelijkheden

Lees meer