Programma

Antiek-, Curiosa-, Boeken- en Kunstmarkt
Dit jaar zijn er meer deelnemers dan ooit op het Lange Voorhout! De circa 185 stands gevuld met Antiek, Boeken, Beeldhouwkunst, Brocante, Curiosa, Keramiek, Kunst en Vintage staan verdeeld over het gehele evenemententerrein vanaf de Amerikaanse Ambassade tot aan de Kloosterkerk. De deelnemers komen zowel uit Nederland als uit het buitenland en hebben een divers aanbod voor elk gewenst budget.

Informatiestand en toiletten op het middenplein
Bij de informatiestand op het middenplein van het Lange Voorhout vindt u alles wat u wilt weten over de Haagsche Kunst- en Antiekdagen. Naast de informatiestand kunt u de toiletten vinden.

Horecagelegenheden
Er zijn diverse horecagelegeheden aanwezig op het evenemententerrein. 

Boekenmuur van Cees de Vos 
20.000 boeken gerangschikt in houten kistjes en in speelse opstelling neergezet, dat is de boekenmuur van Cees de Vos. Bij deze boekenmuur van ± 25 meter is voor iedere boekenliefhebber wel iets te vinden.

Verkade Albums
Dit jaar zal Anton Siedsma het gehele weekend aanwezig zijn met zijn Verkade Albums. Ook heeft Anton Siedsma een mooie collectie Schoolplaten en veel Aap-Noot-Mies spullen.

Gratis taxatie Venduehuis en kijkdagen najaars- veiling
Traditiegetrouw start dit oudste veilinghuis van Nederland de tweede helft van het veilingseizoen in het weekend van de Haagsche Kunst- en Antiekdagen. Tijdens de Haagsche Kunst- en Antiekdagen op zaterdag en zondag biedt het veilinghuis de mogelijkheid om uw eigen kunst en antiek te laten taxeren. 

Op onze nieuwspagina staat de laatste actuele informatie van onze standhouders